Speciaal aanbod

Ontvang de nieuwe ORAL-B GENIUS 8000

Waar moet je nieuwe tandenborstel geleverd worden?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

RONDE BORSTELKOP VOOR EEN SUPERIEURE POETSBEURT

De elektrische tandenborstels van Oral-B zijn voorzien van een professioneel geïnspireerd ontwerp dat elke tand omringt. De dynamische beweging van de 3D-reinigingsactie helpt de borstelkop zich aan te passen aan je tanden wanneer deze oscilleert, roteert en pulseert om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. De 3DWhite-opzetborstel helpt oppervlakkige vlekken te verwijderen met de polijstbeker, zodat je vanaf dag één witter tanden krijgt. Je kan ook de Oral-B-app inzetten om je poetsroutine te verbeteren. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een ORAL-B GENIUS 8000 ontvangen.

Verkrijg deze hier

Laatste kans!

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Ga verder

ORAL-B GENIUS 8000

Met een hoek van 16 graden reinigt het tot diep tussen tanden

Geniet van gezondere tanden en sterker tandvlees voor het leven met de Oral-B Genius 8000 elektrische tandenborstel. Het beschikt over de professioneel geïnspireerde CrossAction-tandenborstel.

Gezond tandvlees dankzij druksensor

Zorg dragen voor de gezondheid van je tandvlees is een belangrijk aspect van een gezonde mondverzorging. De drievoudige druksensor helpt je tandvlees te beschermen tegen te hard poetsen. De SmartRing gaat branden en de pulsaties vertragen en stoppen als je te hard poetst.

Dubbel opladen & extra lange levensduur van de batterij

De Oral-B Genius 8000 tandenborstel is uitgerust met een lithium-ion-accu en een slimme reistas die is ontworpen om zowel je tandenborstel als je smartphone op te laden via slechts één stopcontact. Tegelijkertijd biedt het een krachtige reinigingswerking tot 12 dagen lang tussen de oplaadbeurten door.

Ervaar het plezier

We stellen je TriviaParty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van TriviaParty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een ORAL-B GENIUS 8000 ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van TriviaParty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een VIP-lidmaatschap van TriviaParty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.